Preszburger Erika - Tel.: 0630/4471314

Vendégkönyv

Vendégeim visszajelzései

Dóri
Dóri
Tovább olvasom

Előzmények Cranio kezelés előtt:  Sziasztok! Saját gyerekemmel és craniosacralis kezeléssel kapcsolatban érdeklődnék. Ez a módszer (nekem még nincs meg) alkalmas lehet néhány nálunk felmerülő problémára (szenzorosság, dühkitörés) ha jól tudom. (Jól tudom?) Sok minden mással is próbálkozunk, ez csak egyik vas a tűzben. Van esetleg aki s.o.s. tudna minket vállalni? Privátban szívesen megírom részletesen is az alapszituációt. Nagyon kétségbe vagyok esve, szeptemberben kezdi a sulit és nyáron hatalmas visszafejlődésen ment át.

Szia Erika! Köszönöm, hogy írtál. Szerintem meg tudjuk oldani Budaörsöt. (Már ha hajlandó lesz felöltözni rendesen és időben. Jelenleg ilyen problémákat hoz a szenzorossága.) Mikor tudnánk menni hozzád?

1. kezelés utáni visszajelzés: Szia! Annyit érzékelek, mintha kicsit az önkritikája javult volna. Hisztis még mindig és agresszív is de hamarabb lenyugszik és észreveszi magát. Ruházkodásban is próbál kompromisszumokkal haladni. De még mindig nagyon kényes. A fülénél nekem sem hagyta tegnapelőtt este a masszírozást. De tegnap kicsit elterelve a figyelmét végül picit meg tudtam ott is kezelni. Szeretnék sulikezdés előtt legalább még egy kezelésre eljutni hozzád. Utána viszont nem biztos, hogy összejön már. De meglátjuk, ne rohanjunk annyira előre 🙂 Mindenesetre köszönöm, hogy rögtön tudtál fogadni kedden.

2. kezelés utáni visszajelzés: Szia! Mindenképpen akartam írni neked. Megint megelőztél 🙂 Képzeld, el sem hiszem, de csütörtökön ünneplőben megkezdte az iskolát. Nem mondom, hogy nincsenek faxnik, főleg a ruházkodás körül, de könnyebbek most a napjaink. És 10-kor már alszik, ami nála nagy szó. Szóval köszönjük. Szép őszt és tényleg hálásak vagyunk! 💕

*Írd meg visszajelzéseidet, személyes tapasztalataidat a kezeléseimről és közös munkánkról! Tedd közzé véleményedet és megtapasztalásaidat!

Üzenetküldés

Egészség-Harmónia

CRANIOSACRALIS TERÁPIA

ACCESS BARS

ACCESS BODY PROCESS

ACCESS ENERGETIC FACELIFT

Preszburger Erika – EGÉSZSÉG-HARMÓNIA 2023     Webdesign: www.orliknoemi.com