Preszburger Erika - Tel.: 0630/4471314

Access Bars

Access bars kezelés

Az Access Consciousness testkezelések alapját a Bars kezelés jelenti. Bároknak a fejen lévő 32 pontot nevezzük, amelyben az összes gondolatodat, elképzelésedet, hiedelmedet, megfontolásodat, érzelmeket és hozzáállásodat tárolod, amelyeket bármely életedben fontosnak tartottál. Amikor a bárjaidat futtatod, akkor az olyan, mintha megnyomnád a törlés gombot a számítógépeden. Ha választod, akkor megtapasztalhatod ezt a fajta testi-lelki szintű “lomtalanítást”.
A bárok futtatása egy elképzelhetetlenül gyengéd nyugtató folyamat amely során könnyedén képesek vagyunk törölni, átalakítani az előttünk lévő akadályokat az életünk különböző területeiről, amennyiben készen állunk a változásra.

Ezek lehetnek többek között kreativitás, pénz, test, szexualitás, párkapcsolat, kommunikáció, gyógyítás, remények, álmok…

A BARS LEHETŐSÉGEI:

Félelem, szorongás csökkentésére;
Stressz csökkentés;
Fokozza képességed arra hogy lehetőséget teremts az életedben.

KINEK AJÁNLOTT?

MINDENKINEK, BÁRKINEK, NEKED, NEKEM!
Ha elérkezett az idő arra, hogy változtass az életed bármely területén, akkor próbáld ki a Bars kezelést és vedd észre bármit elérhetsz az életben, amit szeretnél!

*Kezeléseim során nem gyógyítok és nem diagnosztizálok. Az általam alkalmazott eljárások alternatív, kiegészítő jellegűek, amelyek nem helyettesítik az orvosi kezelést.

Egészség-Harmónia

CRANIOSACRALIS TERÁPIA

ACCESS BARS

ACCESS BODY PROCESS

ACCESS ENERGETIC FACELIFT

Preszburger Erika – EGÉSZSÉG-HARMÓNIA 2023     Webdesign: www.orliknoemi.com