Preszburger Erika - Tel.: 0630/4471314

Access Body Process

Access body process testkezelések

Az Access Conscinousness kézrátétes testkezelései segítenek feloldani a testbe zárt blokkokat, átvett mintákat, érzelmi lenyomatokat, múltbéli sérüléseket. Minden Access testkezelés testi-lelki szinten hat.

Anaphilaktikus sokk és mélylazítás testkezelés

Túlterhelt és kimerült izmokon használt kézrátét. A túl feszes izmú személynél biztosan van anaphilaktikus sokk és ez a kezelés segíthet. Ha valami trauma fordul elő, szintén segít ez a kezelés. Ahogy az emberek öregebbé válnak egyre rugalmatlanabbá teszik testüket.Lényegében bezárják testüket az anaphilaktikus sokkba, ahol a testük az öregedés rendszereit kezdi teremteni. Ez a kezelés túldolgozott állatoknál is nagyon hasznos.

Látás helyreállítás

Homloküreg, arcüreg és fül gyulladásos problémák ellen is bevethető, mindezekkel együtt pedig a szemhez tartozó idegek és agyterület is frissül, regenerálódik, kipihent állapotot és jobb szellemi teljesítőképeséget magával hozva. És ez „csak” a test, a kezelés hatása távolról sem áll meg ezen a ponton.

Testbe zárt hazugságok testkezelés

Minden testbe zárt hazugság eltörlése testkezelés
Ha már nem a hazugságokból működünk, végre az jön szembe, ami nekünk igaz, azaz ami nekünk működik.
Hány helyen működtetsz olyat az életedben, amit eldöntöttél, hogy te is úgy szeretnéd, mert másoktól láttad, hogy nekik működik, csak Neked egyáltalán nem működik? Mi lenne, ha az működne, ami Neked igaz? Rengeteg hazugságot használhatunk az életünkben, mert bevettük, hogy nekünk az kell, hogy megkapjuk azt, amit szeretnénk. Mi lenne, ha ezen átlépve feltennéd a kérdést, mi az, ami Neked működik most?

RNS testkezelés

Az Access alapítója, Gary Douglas az oltások kapcsán alkotta meg ezt a kézrátétes testkezelést. Alapvető célja az volt, hogy ha valaki aggódik a vakcina mellékhatásaitól, akkor ezzel a kezeléssel nagyobb biztonságban tudhatja a teste egészségét. A tünetektől függően 5-20 kezelés nagyban hozzájárulhat ahhoz, hogy a test túljusson a nem kívánt mellékhatásokon. Ha a legkisebb kellemetlenséged is volt az oltás után, érdemes lehet ezt a kezelést futtatni.

Szuperképességek

A nem tudatosság és a tudatosság konvergenciája, hogy minden képességedhez hozzáférj.
Nézd meg mennyi könnyedség lenne az életedben, ha végre nem kerülnéd el és nem rejtegetnéd még magad elől sem a képességeidet.

Degeneratív vakság

Az Access ritkán oktatott, egyik legnagyszerűbb testkezelése a szemünkbe bezárt emlékeket képes kioldani és megláttatni azt a jövőt is, melyre eddig „vak” voltál. A Látás helyreállítás testkezeléshez hasonlóan ez sem csak a szemekre, hanem a fülek működésére is jó hatással van. Mi az, amit eddig nem voltál hajlandó látni, amiről megfogadtad, hogy neked az sohasem lesz lehetséges? És mi van, ha már választhatnád?

Áramkörök helyreállítása

Ez az energia segíthet olyan embereken vagy állatokon, akiknél baleset, műtét, vagy más trauma (LELKI összetörés,STRESSZ és egyéb ) miatt rövidre zárt, nyitott, zárt, összekeveredett, megszakadt, nem aktivizálódott áramkörök keletkeznek és zavart okoznak a testben,létezésben, energiarendszerben , idegrendszerben (epilepszia, rák stb.) és más szimpatikus válaszrendszerekben.

*Kezeléseim során nem gyógyítok és nem diagnosztizálok. Az általam alkalmazott eljárások alternatív, kiegészítő jellegűek, amelyek nem helyettesítik az orvosi kezelést.

Egészség-Harmónia

CRANIOSACRALIS TERÁPIA

ACCESS BARS

ACCESS BODY PROCESS

ACCESS ENERGETIC FACELIFT

Preszburger Erika – EGÉSZSÉG-HARMÓNIA 2023     Webdesign: www.orliknoemi.com