Preszburger Erika - Tel.: 0630/4471314

Rólam

Bemutatkozás

Preszburger Erika vagyok, bioenergetika-reflexológia szakon végzett természetgyógyász. Még lehetőségem volt a legnagyobbak egyikétől, Béky László tanár úrtól elsajátítani a szakmai fogásokat. Sok mindent tanultam előtte és utána is: Táltos Iskola, Agykontroll, EFT, Kronobiológia, Gyermekasztrológia, Pránanadi II. szint, Kineziotape, Indiai fejmasszázs, Access Bars és Access testkezelések. 

Három évvel ezelőtt végleg felálltam az íróasztal mögül, hogy azt tehessem, amire mindig is készültem, hogy segíthessek az embereknek visszanyerni az egészségüket. Az utolsóként megtanult Biodinamikus Craniosacralis terápia az, ami a leginkább megtalálta az utat a szívemhez. A kezelés során a gyengéd érintés hatására mélyreható és tartós változások indulnak be a szervezetben, testi és lelki szinten egyaránt. Személyes tapasztalataim is megerősítették ezt. Első vendégem panaszai a kezelések után, 1 ével később sem jöttek vissza. Azóta is megtapasztalom áldásos hatásait a hozzám fordulók körében. Szeretettel ajánlom mindenkinek, aki változást szeretne. 

Bejelentkezés az alábbi elérhetőségen: +36304471314

Kezeléseim során nem gyógyítok és nem diagnosztizálok. Az általam alkalmazott eljárások alternatív, kiegészítő jellegűek, amelyek nem helyettesítik az orvosi kezelést.

Egészség-Harmónia

CRANIOSACRALIS TERÁPIA

ACCESS BARS

ACCESS BODY PROCESS

ACCESS ENERGETIC FACELIFT

Preszburger Erika – EGÉSZSÉG-HARMÓNIA 2023     Webdesign: www.orliknoemi.com