Preszburger Erika - Tel.: 0630/4471314

Kezeléseim

Kezelések

Várlak szeretettel egészségmegőrző, harmonizáló, blokkoldó és szépítő kezeléseimre. Neked melyik lesz a legmegfelelőbb? Válassz az alábbi módszereim közül!

Cranio-
sacralis Terápia

A kezelés során aktiválódnak a szervezet természetes öngyógyító mechanizmusai és az elindult önszabályozó folyamatok még a kezelés után is zajlanak.

Access Bars

Bároknak a fejen lévő 32 pontot nevezzük, amelyben az összes gondolatodat, elképzelésedet, hiedelmedet, megfontolásodat, érzelmeket és hozzáállásodat tárolod, amelyeket bármely életedben fontosnak tartottál.

Access Body Process

Az Access Conscinousness kézrátétes testkezelései segítenek feloldani a testbe zárt blokkokat, átvett mintákat, érzelmi lenyomatokat, múltbéli sérüléseket. Minden Access testkezelés testi-lelki szinten hat.

Access Facelift

A Facelift kezelés abban segít, hogy energetikailag kisimultabb, ragyogóbb legyél. Aminek az a következménye, hogy többen észre fognak venni, visszakapod a fiatalságod üdeségét, de nem csak kinézetre hanem energiában is.

*Kezeléseim során nem gyógyítok és nem diagnosztizálok. Az általam alkalmazott eljárások alternatív, kiegészítő jellegűek, amelyek nem helyettesítik az orvosi kezelést.

Egészség-Harmónia

CRANIOSACRALIS TERÁPIA

ACCESS BARS

ACCESS BODY PROCESS

ACCESS ENERGETIC FACELIFT

Preszburger Erika – EGÉSZSÉG-HARMÓNIA 2023     Webdesign: www.orliknoemi.com